The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk
Stef Stuntpiloot

Stef Stuntpiloot (drankspelvariant)

Stef Stuntpiloot is oorspronkelijk een gezelschapsspel voor kinderen. Maar je kunt er eenvoudig een leuk drankspel van maken!

Kopen
Bekijk meer spellen uit: Gezelschapsspellen en Kinderspellen

Beschrijving Stef Stuntpiloot (drankspelvariant)


In dit kinderspel van Hasbro zaait Stef Stuntpiloot paniek in het kippenhok. Aan spelers de taak om de kippen te beschermen tegen de klunsige acties van Stef en zijn stuiterende stuntvliegtuig. Om dit voor elkaar te krijgen moet je een beetje behendig zijn. Druk op tijd op de arm om Stef omhoog te laten vliegen, zodat hij jouw kippen niet raakt.  Om je eigen kippen in veiligheid te brengen én te houden dien je afleidingsmanoeuvres uit te voeren. Hoe? Door Stef Stuntpiloot tegelijkertijd op het kippenhok van iemand anders af te sturen. Als jij de laatste bent die kippen overheeft, win je het spel.

Spelregels


Stef Stuntpiloot is oorspronkelijk een gezelschapsspel voor kinderen. Toch is het onder studenten in Nederland ook een populair drankspel geworden, waardoor het even uit de verkoop werd gehaald.

Benodigdheden

Het gezelschapsspel Stef Stuntpiloot en drank.

Spelregels Stef Stuntpiloot

De drankspelvariant van Stef Stuntpiloot Stef verloopt hetzelfde als het oorspronkelijke spel. Iedere speler krijgt drie kippen die hij moet beschermen tegen Stef. Tegelijk probeer je ervoor te zorgen dat Stef met zijn landing de kippen van de andere spelers van het dak speelt. Dit kun je doen door met een wip Stef zijn landingen te manipuleren.

Wanneer iemand zijn kippen volledig zijn weggespeeld, moet deze speler een biertje atten. Wil je het dranktempo hoger leggen? Dan kan je er ook voor kiezen om per gevallen kip een slok te drinken.

Eigenschappen


EAN
5010994887889
Merk
Hasbro
Leeftijd - min
4
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
2
Aantal spelers - max
4
Speelduur - min
10
Speelduur - max
15
Nederlands
Ja
Complexiteit
1

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd