The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk

Spellenspektakel: zet 6 & 7 november in je agenda!

Spellenspektakel 2021
Spellenspektakel is zo’n beetje de grootste spellenbeurs van Nederland. In de Jaarbeurs Utrecht kunnen spelletjesfanaten op 6 & 7 november op jacht naar nieuwe parels om hun spellenkast mee aan te vullen.

Spellenspektakel is zo’n beetje de grootste spellenbeurs van Nederland. Vorig jaar kon het event helaas door welbekende redenen niet doorgaan, maar op 6 & 7 november gaat Spellenspektakel dan echt van start. In de Jaarbeurs in Utrecht kunnen spelletjesfanaten straks op jacht naar nieuwe parels om hun spellenkast mee aan te vullen.

Over Spellenspektakel 2021

Op Spellenspektakel vinden talloze demonstraties van de nieuwste bord- en kaartspellen plaats. Zowel bekende als minder bekende speluitgevers (o.a. 999 Games, White Goblin Games, Jolly Dutch en Game Brewer) stallen deze editie hun nieuwste releases uit. Je kunt bij elke stand aanschuiven om een spel te proberen. Doe mee aan een Warhammer demo, speel het bekroonde Wingspan of ontdek of coöperatieve games wellicht ook in jouw straatje liggen. Een aantal spellen die je zeker op de beurs kunt verwachten:

  • Unstable Unicorns

  • Juicy Fruit

  • Paleo

  • Glasgow

  • Anno 1800

  • De Crew: Missie Diepzee

  • Battles & Builders

Bring ‘n Buy

Om wat kastruimte te maken voor al dat moois op de beurs, kun je jouw oude spellen afleveren bij de Bring ‘n Buy Stand. Bekijk thuis welke spellen (maximaal 10) je niet meer speelt en bepaal een prijs waarvoor je deze wilt verkopen. De mensen van de Bring ‘n Buy Stand doen vervolgens de rest. Aan het einde van de dag kun je de onverkochte spellen ophalen plus het bedrag dat je hebt verdiend met de verkoop. De Bring ‘n Buy Stand is dus ook the place to be om koopjes te scoren. Wie gebruik wil maken van Bring ‘n Buy dient vooraf een aanmeldformulier in te vullen.

Tickets Spellenspektakel

Het Spellenspektakel 2021 vindt plaats op 6 & 7 november in de Jaarbeurs Utrecht. Een regulier tickets kost € 14.75. Voor kinderen (t/m 12 jaar) geldt een gereduceerd tarief. Wie met de trein naar de Jaarbeurs komt, kan wellicht het beste een dagkaart incl. NS dagretour aanschaffen in de Spoordeelwinkel. Deze tickets zijn vanaf 6 september te verkrijgen.

Terug naar overzicht