Interessante nieuwtjes en artikelen over spellen

CATastrophe spel op Kickstarter

Nieuw op Kickstarter: CATastrophe

Sinds deze maand is er een nieuw ‘kittig’ kaartspel voor kattenliefhebbers te vinden op Kickstarter: CATastrophe. In de game staan iconische katten die het internet domineren centraal. The Game Room zet deze Kickstarter-campagne maar al te graag in de schijnwerpers.

Beste drankspellen met kaarten, opdrachten en dobbelstenen

Get the Party Started: de 8 beste drankspellen

Een drankspelletje met vrienden kan de avond net een tikkeltje bruisender maken. Het levert onverwachte gespreksonderwerpen op, je traint de lachspieren en iedereen wordt net even wat losser. Zelf op zoek naar een leuk drankspel? Met deze 8 drankspellen heb je gegarandeerd een topavond.

Winnaars Gouden Ludo 2020

Winnaars Vlaamse spellenprijs Gouden Ludo 2020

De winnaars van de twaalfde editie van Vlaamse spellenprijs Gouden Ludo zijn bekend gemaakt. De award gaat elk jaar naar het beste, nieuwe Nederlandstalige gezelschapsspel in de categorie experts én families. Welke topspellen hebben deze felbegeerde prijs in de wacht gesleept?

Eufraat & Tigris bordspel

Uit de Oude Doos: Eufraat & Tigris

In de reeks Uit de Oude Doos duiken we in toffe spellen die in de vergetelheid zijn geraakt of niet meer verkrijgbaar zijn. Ditmaal het strategische bordspel Eufraat & Tigris.

Levensweg moderne upgrade

Spel Levensweg wordt gemoderniseerd

Na Monopoly wordt ook het spel Levensweg in een modern jasje gestoken. Spelfabrikant Hasbro vond dat het na 60 jaar wel tijd was voor upgrade zodat het gezelschapsspel beter aansluit bij de huidige samenleving. Zo hoef je niet meer in het huwelijksbootje te stappen én kan een gezin nu ook bestaan uit twee moeders of twee vaders.

Winactie: Clever tot de 3e macht

Clever tot de 3e macht is de tweede opvolger van de razendpopulaire dobbelsentatie Clever. Het spel is net een week uit en daarom verzorgt The Game Room een toffe winactie.

Bordspel app Monopoly en meer

Deze populaire bordspellen hebben een digitale versie

​Door de huidige lockdown moeten we nog even geduld hebben voordat we weer een ouderwets gezellige spelletjesavond kunnen houden. Je kunt natuurlijk met z’n tweeën een spel doen, maar wist je dat er genoeg mobiele versies van gezelschapsspellen bestaan? The Game Room zet de 5 beste bordspel-apps voor je op een rij.

Bol.com korting op populaire spellen

Bol.com geeft tot 25% korting op spellen

De webshop Bol.com geeft tijdens de Select-Deals tot 25% korting op meer dan 130 populaire spellen. Ticket To Ride, Regenwormen, Monopoly en nog veel meer topspellen haal je tijdelijk extra voordelig in huis. De korting geldt voor iedereen die lid is van Select.

Mooi schaakbord kopen van hout of glas

Onze topselectie schaakborden voor fans van The Queen's Gambit

De Netflix-serie The Queen's Gambit is een wereldwijd succes. Zo erg zelfs dat de schaakborden in winkels niet aan te slepen waren. Heb jij door The Queen's Gambit ook de schaakkriebels te pakken gekregen? Check snel onze topselectie schaakborden. Van betaalbaar tot luxe en van hout tot glas.

MB Spellen Spookslot

Uit de Oude Doos: Spookslot

In de reeks Uit de Oude Doos duiken we in toffe spellen die in de vergetelheid zijn geraakt of niet meer verkrijgbaar zijn. Ditmaal het ontsnappingsspel Spookslot.

Spannende bordspellen voor Halloween

De beste griezel bordspellen voor Halloween

Hoe kun je Halloween nu beter vieren dan met een ouderwets gezellig bordspel op tafel? Nou, met een bordspel met een griezel/horror sausje natuurlijk! The Game Room heeft de beste bordspellen in dit thema voor je uitgezocht.

Kinderspel Pinguin Panic

Uit de Oude Doos: Pinguin Panic

In de reeks Uit de Oude Doos duiken we in toffe spellen die in de vergetelheid zijn geraakt of niet meer verkrijgbaar zijn. Ditmaal het kinderspel Pinguin Panic.

Nominaties Nederlandse Spellenprijs 2020

Nominaties Nederlandse Spellenprijs 2020 bekend

De nominaties voor de Nederlandse Spellenprijs 2020 zijn bekend gemaakt. Dit jaar zijn er niet twee, maar drie categorieën: familie, experts en helemaal nieuw is de categorie spellen voor kenners. The Game Room zet alle genomineerden voor je op een rij.