The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk

Pandemic Legacy: Season 3 in de maak

Pandemic Legacy: Season 0
Dicebreaker heeft een exclusieve teaser geplaatst waarin het derde Pandemic Legacy spel aangekondigd wordt. Pandemic Legacy: Season 3 van Z-Man Games wordt een prequel.

Dicebreaker heeft op 6 juli 2020 een exclusieve teaser geplaatst waarin het derde en tevens laatste Pandemic Legacy spel aangekondigd wordt. Pandemic Legacy: Season 3 van Z-Man Games wordt een prequel en speelt zich af vóór de gebeurtenissen van seizoen 1. Om deze reden zul je het gezelschapsspel ook tegenkomen onder de naam Pandemic Legacy: Season 0.

In de teaser is een klok aan een muur te zien die aftelt naar 0. Op de achtergrond klinken alarmtonen en wat onverstaanbare stemmen. Vervolgens verschijnt de tekst ‘Every end has a beginning…’. Z-Man Games had al eerder plannen voor een nieuw Pandamic spel, maar door het coronavirus, een échte pandemie, hebben ze de release uitgesteld. Wanneer het spel precies uitkomt, is nog niet bekend.

De Pandemic spellenreeks

In de Pandemic-spellen wordt de wereld bedreigd door dodelijke ziektes. Als team van wetenschappers moet je samenwerken om de verschillende epidemieën te bestrijden en zo een ware pandemie te voorkomen. Check hier de speluitleg van Pandemic. Naast het coöperatieve basisspel (voor 2- 4 spelers) introduceerden Matt Leacock samen met Rob Daviau twee stand-alone spellen: Pandemic Legacy Season 1 en Pandemic Legacy Season 2. Seizoen 3 wordt daar nu aan toegevoegd.

Meer informatie over de release vind je op de website van Dicebreaker.

Terug naar overzicht