The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk
Meadow NL

Meadow NL

In Meadow zijn de spelers wandelaars die op pad zijn om de geheimen van de natuur te ontdekken en de lokale fauna en flora te spotten. 

€ 44,99

Nog 2 producten in voorraad

Bekijk meer spellen uit: Gezelschapsspellen en Bordspellen

Beschrijving Meadow NL


In Meadow zijn de spelers wandelaars die op pad zijn om de geheimen van de natuur te ontdekken en de lokale fauna en flora te spotten. Vergeet je landkaart niet mee te nemen op deze pittoreske wandeling, en laat je inspireren door de ongerepte natuur. Gedreven door je passie, je onstilbare nieuwsgierigheid en je verlangen om de mysteries van de natuur te ontrafelen, probeer je de titel van ‘beste spotter’ in de wacht te slepen.

Daarvoor zul je echter meer punten moeten verzamelen dan je tegenstanders! Dat doe je door zoveel mogelijk dieren, planten en landschappen te ontdekken, en door stalen te verzamelen. Vanavond rond het kampvuur gaat de wedstrijd verder: dan zullen jullie zo snel mogelijk de doelstellingen van jullie avonturen moeten behalen.

Naast het reguliere spel bevat Meadow ook een variant voor gevorderden (met het openen van enveloppen) en een solovariant. Het spel bevat meer dan tweehonderd unieke kaarten met handgeschilderde aquarel illustraties.

Eigenschappen


EAN
5902650616639
Merk
Rebel Studio
Leeftijd - min
10
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
1
Aantal spelers - max
4
Speelduur - min
60
Speelduur - max
90
Nederlands
Ja
Complexiteit
3
Voorraad
2

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd