The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk
King Fridge

King Fridge

King Fridge: Een snel, strategisch en leuk kaartspel voor elke gelegenheid met 122 kaarten met elk een uniek ontwerp.

Kopen
Bekijk meer spellen uit: Kaartspellen

Beschrijving King Fridge


Het doel is om het spel te eindigen met het laagste aantal punten op je koelkastkaarten. Begin het spel met 4 koelkastkaarten met de afbeelding naar beneden. Kijk alleen naar de dichtstbijzijnde twee en onthoud ze. Speel nu het spel door om de beurt een koelkastkaart te trekken. Verwissel de getrokken koelkastkaart met een van je kaarten op tafel, of leg hem direct af. Kaarten blijven gesloten, dus blijf koel en houd je focus! Alle koelkastkaarten hebben een nummer, variërend van -2 tot 30. Verzamel de laagste nummers om te winnen! Pas op voor het fatale fruit...

Op sommige koelkastkaarten staat een actie. Als je een koelkastkaart aflegt, moet je de bijbehorende actie gebruiken. Gebruik acties om de kaarten van andere spelers te bekijken en die van jezelf te verbeteren. Onthoud altijd je allergieën en speel speciale kaarten om het spel nog spannender te maken!Houd een oogje in het zeil om je koelkastkaarten kwijt te raken als iemand een kaart weggooit die overeenkomt met die van jou. Wees er snel bij, want er mag maar 1 speler een kaart dumpen. Ben je te traag, dan heb je pech!

Ben je zeker dat je het laagste aantal punten hebt? Claim King Fridge om je score nog verder te verbeteren en het einde van de ronde te beginnen. Bekijk de spelregels voor meer informatie over de score van elke ronde, de unieke acties van de koelkastkaarten en de effecten van de speciale kaarten!

Eigenschappen


EAN
8720299546905
Merk
GoatLab Games
Leeftijd - min
7
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
3
Aantal spelers - max
4
Speelduur - min
20
Speelduur - max
30
Nederlands
Ja
Complexiteit
2

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd