The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk

Exploding Kittens makers komen met nieuw Kickstarter project: Hand-to-Hand Wombat

Hand-to-Hand Wombat nieuw op Kickstarter
De makers van Exploding Kittens zijn terug op Kickstarter met hun nieuwste partygame Hand-to-Hand Wombat (7+). Hand-to-Hand Wombat wordt omschreven als een mix van duimworstelen en ‘worstelen met je gedachten.

De makers van Exploding Kittens zijn terug op Kickstarter met hun nieuwste partygame Hand-to-Hand Wombat (7+). Dit spel heeft, hoe kan het ook anders, een geinig dierenthema. Hand-to-Hand Wombat wordt omschreven als een mix van duimworstelen en ‘worstelen met je gedachten. Dat belooft wat!’

Hand-to-Hand Wombat in het kort

Na katten (Exploding Kittens) en mouthwatering burrito’s (Throw Throw Burrito) is de hoofdrol nu weggelegd voor de wombat. De wombat is een schattig buideldier uit Australië. Het diertje is verwant aan de koala, maar heeft zijn klim skills niet helemaal meegekregen waardoor de wombat op de grond leeft.

Hand-to-Hand Wombat speel je met twee teams (3 tot 6 spelers in totaal). Alle spelers krijgen een geheime identiteit toegewezen: de rol van een ‘good wombat’ óf die van de ‘bat wombat’. De goedaardige wombats gaan met verschillende, vierkante onderdelen een toren bouwen. Dat klinkt niet zo ingewikkeld, maar deze taak dien je te vervullen met je ogen dicht! Ondertussen doen de bad wombats er alles aan om de bouw van de toren saboteren. Chaos, chaos en nog eens chaos dus.

Na 1 minuut opent iedereen zijn ogen. Het is tijd om te stemmen op ‘de saboteur’. Omdat de ware identiteit van elke speler geheim is, weet niemand wie daadwerkelijk een bad wombat is. Na de stemronde gaat het spel weer verder. Aan het team van de good wombats de taak om hun toren succesvol op te bouwen voordat alle good wombats zijn weggestemd. Het hele spel duurt naar schatting ongeveer 15 minuten.

Bekijk Hand-to-Hand Wombat op Kickstarter

Terug naar overzicht