The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk

It's a Wonderful World

In It's a Wonderful World leid je een zich uitbreidend rijk en moet je je pad naar je toekomst kiezen.  Ontwikkel jij je imperium het snelst?

Kopen
Bekijk meer spellen uit: Gezelschapsspellen en Prijs

Beschrijving It's a Wonderful World


In It's a Wonderful World ben je een groeiend rijk en moet je je weg naar je toekomst kiezen. Je moet je sneller en beter ontwikkelen dan je concurrenten. Je plant je uitbreiding zorgvuldig om je productiekracht te ontwikkelen en over deze nieuwe wereld te heersen.

Bouw je imperium

Het spel duurt vier ronden. Elke ronde trek je kaarten die je gebruikt om grondstoffen te produceren en je rijk te ontwikkelen. Nadat je je kaarten hebt gekozen, kun je een aantal ervan recyclen om onmiddellijk grondstoffen te verwerven of ze klaarmaken voor constructie om elke ronde grondstoffen te produceren en/of overwinningspunten te verdienen. Wanneer een kaart volledig is gebouwd, wordt deze toegevoegd aan het rijk van de speler om de productiecapaciteit van de speler voor elke ronde te vergroten. De mechanische draai is dat de productiefase in een specifieke volgorde werkt. Je zult je constructies zorgvuldig moeten plannen! Aan het einde van de vierde ronde wint de speler met de meeste overwinningspunten het spel.

Tal van uitbreidingen mogelijk

Naast het basisspel kunnen spelers ook genieten van uitbreidingsboxen die een innovatieve campagnemodus introduceren. Elke campagne biedt een verhaallijn om te volgen en veel gameplay-wendingen. Aan het einde van elke campagne openen spelers een beloningsbooster om nieuwe kaarten te ontgrendelen, hun basisspel te verbeteren en een herinnering te bewaren aan wat er tijdens de campagne is gebeurd. Alle campagnes kunnen opnieuw worden gespeeld.

Eigenschappen


EAN
5430002001012
Merk
La Boite de Jeu
Leeftijd - min
10
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
1
Aantal spelers - max
5
Speelduur - min
30
Speelduur - max
60
Nederlands
Ja
Complexiteit
3

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd