The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk

Halli Galli Junior

In de junior versie van Halli Galli (4+) moet je zo snel mogelijk op de bel drukken wanneer je twee identieke, gelukkige clownkaarten op tafel ziet liggen.

Kopen

Nog 2 producten in voorraad

Bekijk meer spellen uit: Kinderspellen

Beschrijving Halli Galli Junior


De kinderversie van het succesvolle spel met de bel. In deze variant zijn de vruchten vervangen door lachende en verdrietige clowns. Wanneer er twee lachende clowns op tafel verschijnen moeten spelers als de bliksem op de bel drukken. Bel je verkeerd, dan moet je kaarten inleveren.

Snel reactiespel, nu ook voor de allerjongsten 

Dit populaire reactiespel van 999 Games heeft nu ook een junior versie waardoor de allerkleinsten nu ook kunnen meespelen. 

Lees alvast de spelregels van Halli Galli.

Spelregels


Halli Galli Junior is een spectaculair reactiespel voor kinderen vanaf 4 jaar. Het is de vereenvoudigde versie van Halli Galli van 999 Games. In de junior versie van dit spel moet je zo snel mogelijk op de bel drukken wanneer je twee identieke, gelukkige clownkaarten op tafel ziet liggen. Maar pas op, de kaarten lijken erg op elkaar en een foutief belletje wordt bestraft.

Halli Galli Junior spelregels

De spelregels van Halli Galli Junior lijken sterk op die van het originele spel. Nu speel je echter met droevige en blije clowns in plaats van met verschillende soorten fruit. The Game Room neemt stapsgewijs de spelregels met je door.

Voorbereiding

De bel wordt in het midden van de tafel geplaatst. Een centimeter meer of minder naar iemands kant lijkt verwaarloosbaar, maar maakt in dit spel veel uit. Zorg dus dat iedereen er even goed bij kan. Schud de 54 clownkaarten door elkaar en verdeel deze zo gelijkmatig mogelijk over alle spelers. Elke speler maakt een stapeltje van de kaarten en legt deze gedekt voor zich op tafel. 

Het spelverloop

Kies een startspeler en speel vervolgens met de klok mee. Degene die aan de beurt is, draait de bovenste kaart van zijn stapeltje om en legt deze open op tafel voor zich neer. Daarna is de volgende speler aan de beurt. Op deze manier komen er steeds meer clowns voorbij. Zodra twee gelukkige clowns van dezelfde kleur zichtbaar zijn, moet elke speler zo snel mogelijk op de bel drukken. Het is hierbij niet van belang wie op dat moment aan de beurt was. 

Goed op de bel gedrukt: de speler die als eerste de bel heeft doen rinkelen, wint al de stapeltjes met de clowns naar boven, inclusief de eigen stapel. De gewonnen kaarten worden, met de clowns naar onder, onderop de eigen stapel gelegd. De snelste speler begint de volgende ronde door een nieuwe kaart om te draaien.

Foutief op de bel gedrukt: de droevige clowns lijken heel erg op de lachende clowns. Ze missen echter een hoed én kijken verdrietig. Een verwarring is dus zo ontstaan. Druk je foutief op de bel? Dan moet je aan elke andere speler een kaart geven van jouw stapeltje. Doe dit met de clowns naar onder gericht.

Het spel afronden

Indien een speler geen kaarten meer heeft, ligt die persoon helaas uit het spel. De andere spelers spelen verder tot er twee identieke kaarten te zien zijn. De snelste speler verzamelt een laatste keer zijn kaarten en beëindigt het spel. Degene met de meeste kaarten wint de junior versie van Halli Galli.

Halli Galli Junior spelregels (PDF)

Eigenschappen


EAN
8717249192589
Merk
999 Games
Leeftijd - min
4
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
2
Aantal spelers - max
6
Speelduur - min
10
Speelduur - max
15
Nederlands
Ja
Complexiteit
1
Voorraad
2

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd

Meer zoals Halli Galli Junior