The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk

Genomineerden Speelgoed van het Jaar 2020 bekend

Genomineerden speelgoed van het jaar 2020
De selectie door de vakjury is deze week bekend gemaakt. Vanaf 9 september mogen consumenten stemmen op hun favoriet. Bekijk hier de nominaties.

Wil je weten welke nieuwe spellen de moeite waard zijn om aan te schaffen? Check dan zeker de genomineerden voor de prijs van Speelgoed van het Jaar 2020. De selectie door de vakjury is deze week bekend gemaakt. Vanaf 9 september mogen consumenten stemmen op hun favoriet.

De genomineerden op een rij

Spellen en speelgoedartikelen worden altijd in diverse leeftijdscategorieën ingedeeld. De genomineerden voor de gezelschaps-, kaart- en bordspellen zijn als volgt:

8 & 9 jaar10 & 11 jaar12 t/m 17 jaar18+
LAMA - 999 GamesDe zoektocht naar El Dorado - 999 GamesHerrlof - Jolly DutchThe Crew - 999 Games
Overbooked -  JumboStay Cool - 999 GamesBlack Stories Uni Edition - Tucker’s Fun Factory
Cube Duel - Smart

Wat opvalt is dat uitgever 999 Games maar liefst 4 nominaties in de wacht heeft gesleept. Daarnaast zijn ook spellen van minder bekende uitgevers, zoals Jolly Dutch, genomineerd. Wij houden de ontwikkelingen van deze verkiezing nauwlettend in de gaten!

Over de Verkiezing Speelgoed van het Jaar

De Verkiezing Speelgoed van het Jaar wordt door de speelgoedbranche georganiseerd. Dit ‘wedstrijdje’ is bedoeld om consumenten te helpen bij het maken van een keuze van het aangeboden speelgoed en spelletjes. Een speciale vakjury maakt een selectie, de uiteindelijke winnaar per leeftijdscategorie wordt gekozen door het publiek. De artikelen worden o.a. beoordeeld op hun originaliteit, vormgeving, speelwaarde en prijs-kwaliteitsverhouding.

Terug naar overzicht