The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk

Kateren: Het drankspel vol gênante momenten

Drankspel Kateren spelregels
In het drankspel Kateren moeten spelers de meest hilarische opdrachten uitvoeren en zich schrap zetten voor beruchte stemrondes.

Een avondje plezier met vrienden die je voor lang zal bijblijven? Dat is haast gegarandeerd met het drankspel Kateren. De vele pittige vragen en grappige opdrachten verzekeren een leuke avond!

Benodigdheden

Voor het spelen van Kateren heb je het kaartspel Kateren nodig en een hoeveelheid drank. Het spel kan worden gespeeld van 2 tot 8 spelers.

Spelregels Kateren

Bij het drankspel Kateren draait alles om de spelkaarten. In totaal bevat het 101 speelkaarten die kunnen onderverdeeld worden in hilarische opdrachten, pittige vragen en de beruchte stemrondes. Daarnaast zijn er ook nog de Kater Kaarten. De speler die deze pakt, moet de meest heftige kaarten pakken. Durft hij dit niet, dan moet hij drinken.

Hilarische opdrachten

Spelers die de Hilarische opdrachtenkaarten trekken moet een opdracht uitvoeren. Dit vereist vaak heel wat lef en kan alle kanten uit. Zelfs je sociale media is niet veilig. Spelers die de opdracht niet doen, moeten het aantal slokken drinken.

Pittige vragen

Met de kaarten Pittige Vragen sta je voor een hoop gênante momenten. Je vrienden zullen een hoop over je leren. Tenzij je liever een aantal slokken drinkt.

Beruchte stemrondes

De Beruchte Stemrondes-kaarten bevatten ondeugende stellingen. Alle spelers mogen stemmen voor wie van deze spelers dit het meeste van toepassing is. Wie het meeste stemmen krijgt, moet drinken.

Schud de kaarten en leg deze op het midden van de tafel. Spelers mogen nu om beurten een kaart nemen en de opdracht uitvoeren of vraag beantwoorden.

Terug naar overzicht