The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk

De Weerwolven van Wakkerdam: Het beste van

Speciale editie van "De Weerwolven van Wakkerdam" van 999 Games met de meest populaire karakters uit de "Weerwolven"-serie.

Kopen
Bekijk meer spellen uit: Gezelschapsspellen

Beschrijving De Weerwolven van Wakkerdam: Het beste van


In deze speciale editie van De Weerwolven van Wakkerdam komen de meest populaire karakters aan bod. Hierdoor kun je je favoriete personages gaan combineren in dit spannende en leuke rollenspel.

De klassieker rond het kampvuur

De Weerwolven van Wakkerdam is een echte klassieker wat spellen betreft. Wie ooit op kamp is geweest zal het ongetwijfeld hebben gespeeld rond het kampvuur. In dit unieke rollenspel krijgt iedere speler een personage toegewezen met een specifieke rol. Een aantal mensen krijgen de rol van weerwolf toegewezen. Het is aan de dorpelingen om te ontdekken wie weerwolf is en deze uit te schakelen vooraleer alle dorpelingen vermoord worden.

Spelplezier voor grote groepen

De Weerwolven van Wakkerdam kan worden gespeeld met groepen tot 28 personen. Het wordt verkocht in kleine doosjes waardoor het erg makkelijk mee te nemen is op reis. Ondanks het kleine formaat bezorgt het gezelschapsspel van 999 Games heel veel speelplezier. Spelers worden aangemoedigd om creatief en tactisch om te gaan in hun rol, waardoor iedere speelronde altijd anders en minstens even leuk wordt.Eigenschappen


EAN
8719214422905
Merk
999 Games
Leeftijd - min
10
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
8
Aantal spelers - max
28
Speelduur - min
20
Speelduur - max
30
Nederlands
Ja
Complexiteit
2

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd

Meer zoals De Weerwolven van Wakkerdam: Het beste van