The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk

Catan: Piraten & Ontdekkers 5/6 spelers

Speel de uitbreiding Piraten & Ontdekkers van het gezelschapsspel Catan van 999 Games nu ook met 5 of 6 spelers. 

Kopen
Bekijk meer spellen uit: Gezelschapsspellen en Uitbreiding

Beschrijving Catan: Piraten & Ontdekkers 5/6 spelers


Kent het gezelschapsspel Catan geen geheimen meer voor je? Dan biedt deze vierde uitbreiding van het populaire gezelschapsspel wellicht een nieuwe uitdaging. 

Piraten & Ontdekkers, nu voor 5 of 6 spelers

Catan Piraten & Ontdekkers 5 / 6 spelers is een uitbreiding met aanvullend spelmateriaal zodat je de extra scenario´s uit de uitbreiding Piraten & Ontdekkers nu ook met 5 of 6 spelers kunt spelen. Voor het spelen van deze uitbreiding heb je dan ook het basisspel Catan nodig en de uitbreiding Piraten & Ontdekkers. 

Bouw Catan uit, nu ook op zee 

Deze uitbreiding biedt verschillende scenario's, die stap voor stap de nieuwe spelregels introduceren. Zo ontdek je nieuwe gebieden en trekt je er met schepen op uit. Vervoer passagiers en pik goederen op om ze elders weer af te zetten. De uitbreiding bevat drie uitdagende missies

De inleidende missie is Land in Zicht waarbij je met je schepen kunt varen, havendorpen uitbouwen en kolonisten en goederen vervoert. In de andere scenario´s ga je nog een stap verder. Zo maken piratenschepen het je moeilijk en kun je met de nieuwe spelregels extra punten scoren. Verover piratendepots, vang vis en vervoer specerijen. In het ultieme scenario worden alle missies gecombineerd!

Nog nooit Catan gespeeld? Lees dan de spelregels Catan om te leren hoe je het spel speelt.


Eigenschappen


EAN
8717249200277
Merk
999 Games
Leeftijd - min
12
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
5
Aantal spelers - max
6
Speelduur - min
90
Speelduur - max
120
Nederlands
Ja
Complexiteit
3

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd