The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk

Aankondiging Saboteur de Donkere Grot

Aankondiging Saboteur de Donkere Grot
We kunnen onze geluk niet op, want binnenkort verschijnt een gloednieuwe variant van het kaartspel Saboteur! In Saboteur de Donkere Grot van 999 Games zijn er twee teams van dwergen die het tegen elkaar opnemen in hun ontsnappingstocht.

We kunnen onze geluk niet op, want binnenkort verschijnt een gloednieuwe variant van het kaartspel Saboteur! In Saboteur de Donkere Grot van 999 Games zijn er twee teams van dwergen die het tegen elkaar opnemen in hun ontsnappingstocht. Wanneer het vervolg precies wordt verwacht, is nog niet bekend.

Over Saboteur de Donkere Grot

Saboteur de Donkere Grot is een standalone spel voor 2 tot 8 spelers waarin je moet zien te ontsnappen uit de grot na een aardbeving. Alleen middels goede samenwerking kunnen spelers dit tot een goed einde brengen. Snel opweg naar de uitgang is er niet bij, want er moet zoveel mogelijk goud meegenomen worden. Uiteraard komen spelers tijdens de ontsnappingspoging allerlei verschillende obstakels tegen. Van spinnenwebben tot monsters die het op jouw goud en kaarten hebben gemunt. En dan is er natuurlijk nog een saboteur in het spel…

In tegenstelling tot het originele Saboteur krijg je in De Donkere Grot een eigen spelersfiguur, waarmee je door de grotten loopt. Daarnaast wordt dit spel gespeeld in twee teams van dwergen (inclusief verraders) die het tegen elkaar opnemen in hun ontsnappingstocht. Het team dat als eerste weet te ontsnappen, wint.

Saboteur de Donkere Grot kopen

Terug naar overzicht